New PDF release: Hoe zeven en een half jaar geluk de mist in ging (Dutch

By Pieter IJfs

Wat dementie op relatief jonge leeftijd doet met een mens, met diens associate en hoe in dit geval het onvermijdelijk used to be om vroegtijdig afscheid van het leven te nemen.

Pieter ontmoet op latere leeftijd de vrouw van zijn dromen. Het is gelijk raak. Jaren van geluk volgen. Ze hebben dezelfde hobby's en bouwen een gigantische vriendenkring op.
Maar dan slaat het noodlot toe. Janneke wordt vergeetachtig, wat op zich niet erg is. Maar als de vergeetachtigheid steeds serieuzer wordt, wordt pijnlijk duidelijk dat het zo niet langer kan, Janneke besluit dat het genoeg is geweest.
Ze besluit om op haar verjaardag een einde aan haar leven te maken. De maanden die op dat besluit volgen staan in het teken van afscheid nemen. Afscheid van haar vrienden en familie, het leven en haar grote liefde.
Op 28 november 2014 pleegt ze euthanasie in het bijzijn van de arts. Pieter magazine haar hand vasthouden.
In dit verhaal vertelt Pieter hoe het is om je accomplice steeds verder te zien afglijden en dat doet hij rauw en eerlijk.

Show description

Read Online or Download Hoe zeven en een half jaar geluk de mist in ging (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for iPad: De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) by Berendina E. Tolsma

Dit boek gaat over een beren familie. Moeder en haar twee jongens, Teddy en Beertje. Ze hebben geen vader meer. Waardoor Teddy als de oudste, een geweldige rol speeld. Ze gaan door het leven met geweldige avonturen. Waar in ze van alles delen, lief en leed. Waar tolerantie en vooral admire belangrijk is.

Get In het vizier (Jack Ryan Book 14) (Dutch Edition) PDF

De Campus, de geheime dienst die door Jack Ryan sr. is opgericht, staat voor een van zijn belangrijkste opdrachten ooit: erachter komen wat de betekenis is van de ontmoeting tussen een hoge Pakistaanse officier en een terrorist uit de Russische deelrepubliek Dagestan. wish één ding staat tremendous voor Jack Ryan jr.

Politiek voor de leek (Dutch Edition) by Mei Li Vos PDF

Mei Li Vos liep een aantal jaren als politicus en politicoloog rond in de Tweede Kamer. Ze observeerde met een gentle cynische, maar optimistische blik haar eigen verrichtingen en die van haar collega-Binnenhof-bewoners. Vos neemt de lezer mee in de wereld van het Binnenhof. Langs techniques, error, verbazing, twijfels en de eer van het volksvertegenwoordigen.

Read e-book online De andere stem (Dutch Edition) PDF

De monoloog l. a. voix humaine van Jean Cocteau uit 1928 is een klassieker. Het stuk heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, zowel in het theater als in de opera. Daarnaast werd het verfilmd. Ook Toneelgroep Amsterdam heeft het stuk sinds 2009 op zijn repertoire staan. Aan het woord is een vrouw die telefoneert met haar ex.

Extra info for Hoe zeven en een half jaar geluk de mist in ging (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Hoe zeven en een half jaar geluk de mist in ging (Dutch Edition) by Pieter IJfs


by Robert
4.4

Rated 4.71 of 5 – based on 49 votes

Related posts