Het leven van Sam de K.: Brugklasser en diabeet (Dutch - download pdf or read online

By Marlies Slegers

Sam de ok. wil maar één ding: een normale, onopvallende puber zijn. En dat lukt niet altijd even goed als je diabetes hebt en midden in de les op zoek moet gaan naar de inschietset van je insulinepomp. Of als je in een zware hypo tijdens het eerste schoolfeest van het jaar op de grond belandt. Om nog maar te zwijgen over zijn huge rugzak, zijn verliefdheden en de wijze waarop Sam zich internet als alle brugklassers staande moet houden op zijn nieuwe school.‘Het leven van Sam de ok. Brugklasser en Diabeet is een heerlijk komisch hot boek over een jongen om van te houden, die worstelt met zijn diabetes en zijn pubertijd.

Show description

Read or Download Het leven van Sam de K.: Brugklasser en diabeet (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download PDF by Berendina E. Tolsma: De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition)

Dit boek gaat over een beren familie. Moeder en haar twee jongens, Teddy en Beertje. Ze hebben geen vader meer. Waardoor Teddy als de oudste, een geweldige rol speeld. Ze gaan door het leven met geweldige avonturen. Waar in ze van alles delen, lief en leed. Waar tolerantie en vooral recognize belangrijk is.

Get In het vizier (Jack Ryan Book 14) (Dutch Edition) PDF

De Campus, de geheime dienst die door Jack Ryan sr. is opgericht, staat voor een van zijn belangrijkste opdrachten ooit: erachter komen wat de betekenis is van de ontmoeting tussen een hoge Pakistaanse officier en een terrorist uit de Russische deelrepubliek Dagestan. wish één ding staat big voor Jack Ryan jr.

Download e-book for iPad: Politiek voor de leek (Dutch Edition) by Mei Li Vos

Mei Li Vos liep een aantal jaren als politicus en politicoloog rond in de Tweede Kamer. Ze observeerde met een light cynische, maar optimistische blik haar eigen verrichtingen en die van haar collega-Binnenhof-bewoners. Vos neemt de lezer mee in de wereld van het Binnenhof. Langs techniques, errors, verbazing, twijfels en de eer van het volksvertegenwoordigen.

New PDF release: De andere stem (Dutch Edition)

De monoloog l. a. voix humaine van Jean Cocteau uit 1928 is een klassieker. Het stuk heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, zowel in het theater als in de opera. Daarnaast werd het verfilmd. Ook Toneelgroep Amsterdam heeft het stuk sinds 2009 op zijn repertoire staan. Aan het woord is een vrouw die telefoneert met haar ex.

Additional resources for Het leven van Sam de K.: Brugklasser en diabeet (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Het leven van Sam de K.: Brugklasser en diabeet (Dutch Edition) by Marlies Slegers


by Kevin
4.2

Rated 4.51 of 5 – based on 8 votes

Related posts