Download e-book for kindle: De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) by Berendina E. Tolsma

By Berendina E. Tolsma

Dit boek gaat over een beren familie. Moeder en haar twee jongens, Teddy en Beertje. Ze hebben geen vader meer. Waardoor Teddy als de oudste, een geweldige rol speeld. Ze gaan door het leven met geweldige avonturen. Waar in ze van alles delen, lief en leed. Waar tolerantie en vooral recognize belangrijk is. Plus met andere figuren, zo als mensen en andere dieren. Die te samen genieten van het dagelijkse leven. En daar het fijnste van maken met elkaar. Kom op, laat de beren familie, en een ieder die daar in voorkomen in het verhaal. Jullie mee nemen op hun avontuurlijke belevenissen. Heel veel plezier. De Auteur zelf Geboren in 1941 in de oorlog, we hadden niets. Ik had nog niet eens een pop. Om me self toch te kunnen vermaken, maakte ik hele verhalen op. Kroop dan in de huid van de karakters. Als wij van uit college, naar een sprookjes toneel waren geweest. Kwam ik thuis, deed het hele verhaal uit mijn hoofd voordragen bij mijn moeder. Toen ik twaalf used to be kreeg ik mijn gitaar, en begon mijn eigen muziek te schrijven. Zong in een Duo, en speelde in de Cabaret. Later Operette. Nu een moeder van four kinderen, en oma van eight klein kinderen. Schilderen is een van mijn grootste hobbys. En verhalen schrijven. Ik wil hier mee zeggen, aan een ieder groot en klein die mijn boeken lezen. Verlies niet het style wat van binnen in je zit. En blijf dromen, wish dromen kunnen uitkomen. Heel veel lees plezier, jullie writer Berendina E Tolsma.

Show description

Read or Download De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) by Berendina E. Tolsma PDF

Dit boek gaat over een beren familie. Moeder en haar twee jongens, Teddy en Beertje. Ze hebben geen vader meer. Waardoor Teddy als de oudste, een geweldige rol speeld. Ze gaan door het leven met geweldige avonturen. Waar in ze van alles delen, lief en leed. Waar tolerantie en vooral appreciate belangrijk is.

Download e-book for iPad: In het vizier (Jack Ryan Book 14) (Dutch Edition) by Tom Clancy,Mark Greaney,Jolanda te Lindert

De Campus, de geheime dienst die door Jack Ryan sr. is opgericht, staat voor een van zijn belangrijkste opdrachten ooit: erachter komen wat de betekenis is van de ontmoeting tussen een hoge Pakistaanse officier en een terrorist uit de Russische deelrepubliek Dagestan. wish één ding staat large voor Jack Ryan jr.

Get Politiek voor de leek (Dutch Edition) PDF

Mei Li Vos liep een aantal jaren als politicus en politicoloog rond in de Tweede Kamer. Ze observeerde met een gentle cynische, maar optimistische blik haar eigen verrichtingen en die van haar collega-Binnenhof-bewoners. Vos neemt de lezer mee in de wereld van het Binnenhof. Langs tactics, error, verbazing, twijfels en de eer van het volksvertegenwoordigen.

Read e-book online De andere stem (Dutch Edition) PDF

De monoloog los angeles voix humaine van Jean Cocteau uit 1928 is een klassieker. Het stuk heeft sinds 1930 vele roemrijke opvoeringen gekend, zowel in het theater als in de opera. Daarnaast werd het verfilmd. Ook Toneelgroep Amsterdam heeft het stuk sinds 2009 op zijn repertoire staan. Aan het woord is een vrouw die telefoneert met haar ex.

Extra info for De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De Spannende Avonturen Van De Beren Familie (Dutch Edition) by Berendina E. Tolsma


by Christopher
4.3

Rated 4.93 of 5 – based on 21 votes

Related posts